LADY IN LOVE

— Креативен дизайн & Качество & Стил

Стремежа на нашия магазин е да ви предложи продукти съобразени с най-актуалните сватбени и модни тенденции.

Ние сме директен вносител на качествени официални дамски дрехи, чанти и други аксесоари за сватби и други официални събития. Всички продукти, които продаваме са налични в нашия склад, затова ги изпращаме бързо (до 24 часа след поръчката) с преглед и тест преди плащане.

Внимателно подбираме нашите продукти, предимно от малки производители от цял свят, защото вярваме, че само в ръчно произведените продукти е съхранена магията на съзиданието!

Наред с качеството на продуктите, много държим и на доброто обслужване!
Не пестим усилия и средства, за да може Вие нашите клиенти, да сте максимално добре информирани. Специално заснетите професионални снимки и видеа, заедно с описанията на нашите продукти Ви предоставят пълна и обективна информация, за да изберете най-добрия за вас продукт … радваме се, че оценявате високо нашите усилия.

Отзивите за нашите продукти са 100% реални. Направени са от клиенти, които реално са купили съответния продукт.
Единствения начин това да е обективно и честно, е като се гарантира от независим сайт (трета страна), през който всъщност минават ревютата. Ние не можем да ги редактираме или да си пишем сами ревюта, това е и основната идея за съществуването на тези сайтове гарантиращи сигурност за клиентите.

Благодарни сме за доверието, Вашите ревюта и висока оценка!

Любов за вас!
Екипа на lil.bg
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥