Интересни факти

10 вечерни чанти клъч тип плик, които да носите на следващото официално събитие

Има много красиви вечерни чанти плик, които събират червило, пари и други дребни вещи. Повечето официални чанти клъч имат дълга дръжка. Презрамката позволява да носите навсякъде със себе си своята вечерна чанта клъч дори докато танцувате. Лесно ще я поставите на закачалка или стол. Може да носите вечерен клъч в ръката, под мишницата, през рамото или с пръст, при моделите с халка. Модата се променя, но класата е вечна. Да умееш да си стилен и да носиш аксесоари с много по-трудно от купуване на артикул от последната модна колекция. Ето я нашата ТОП 10 класация.

Вечерна чанта клъч тип плик

2. На второ място разбира се са перлите! Вечерен клъч тип плик с перли Марая.

Вечерен клъч тип плик с перли

3. Синя официална чанта с цветя. Луксозен клъч за абитуриентски бал и сватба.

4.Вечерна чанта за всеки вечерен тоалет в бежово, бяло и жълто. Луксозна официална чанта клъч тип плик с нежни цветя.

Бяла  официална чанта клъч тип плик
Бяла официална чанта клъч тип плик
Бежова  официална чанта клъч тип плик
Бежова официална чанта клъч тип плик

5.Чантичка гривна. Чантичките за китки или гривни са основна част от клубните аксесоари на момичетата и бижу на абитуриентския бал поради малкия си размер. Обикновенно тези чантички са кръгли тип топка или меки.

Вечерна чанта с дръжка за китката

6.Абитуриентска чанта с камъни. Абитуриентски чанти с висящи камъни. Бляскава визия за неповторими женски емоции.

Абитуриентски чанти с висящи камъни

7.Абитуриентски чанти с пръстен. Вечерната чанта не се ограничава до рамките на определен стил. Какво прави една вечерна чанта зависи от интерпретацията и личния стил.

Абитуриентски чанти с пръстен

8.Официална чанта от велур. Когато мислите за коктейли и елегантни вечери навън велур или кадифе е въпросът. Велурена чанта в наситено черно или наситено градинско зелено предлага безкрайни възможности за пленителни вечери или романтични разходки на лунна светлина.

Червена вечерна чанта велур

9.Вечерна официална чанта клъч от сатен. Предлагаме я в богата гама от цветове: зелен, син, розов, червен, лилав в светли и тъмни нюанси.

Синя чанта сатен

10.Мини вечерните чанти в класически стил са идеални за всяко вечерно събитие. Те са достатъчно малки, но често са достатъчно просторни, за да поберат няколко от най-важните ви неща.

Малка вечерна чанта

Това е нашата ТОП 10 класация на вечерни чанти клъч тип плик, но при нас ще откриете още над 300 модела официални чанти, с цветове в крак с модните тенденции при вечерните тоалети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *