Интересни факти

Булчински чанти

Булчински чанти

Булчински чанти. Изборът на булчинска чанта несъмнено е труден за всяка булка. Много често булките си казват „На мен не ми трябва чанта за сватба, за какво ми е?“ Мили дами, сватбената чанта е аксесоар, бижу, което придава празничност на Вашите спомени. Чантата за булка е необходима също както обувките, букета, жартиера и воала. В организацията на сватба, често аксесоарите се оставят за последния момент. Нуждаете се от чанта за сватба възможно най-бързо, защото времето ви притиска? ЛИЛ предлага булчински чанти, които са налични на склад. Можем да Ви доставим бързо, за да сте спокойни във Вашия приказен ден.

Последните модели чанти за булки са във форми и размери, които не позволяват да бъдат използвани, като функционалност на булчински чанти, а само като аксесоар-бижу. Такива модели са: чанта с перли тип мида, чантичка във формата на сърце или чанта топка. https://lil.bg/produkt-kategoriya/clutch-bags/bridal-bags/

Сватбена чанта с перли айвъри Ния

Разбира се една от вечните класики е дантелената булчинска чантичка.

Дантелена чанта клъч Анджелина

За бъдещите булки, които държат на уникални спомени и красиви снимки ЛИЛ предлага богат избор от твърди луксозни клъчове с перли в бял цвят и слонова кост. Дизайн, който да подхожда на всяка булчинска визия. Различна форма и дизайн на перлите. Луксозно закопчаване с перла и камъни. Моделите булчински чанти със закопчаване тип пръстен са изключително практични и удобни за носене и на един пръст. С тях може да създадете уникални сватбени снимки. https://lil.bg/produkt-kategoriya/clutch-bags/bagspearls/

Ако искате по-голяма чанта за булка, която може да събере възможно най-много дамски аксесоари, Ви препоръчваме да се спрете на мека чанта плик. Имайте предвид, че тези модели не се огъват. Те също протежават „твърдост“. Перлите са ръчно поставени една до друга. Това не позволява чантата да се огъва.

Не е нужно да я съчетавате с роклята. Изберете детайли, които съответстват на цвета или стила на декорациите на ресторанта или вашата рокля. Ако решите да изберете цветна булчинска чантичка, намерете такава, която има същия завършек като вашата рокля или включва подобни декорации на сватбената украса.

Булчинските чанти с декоративни цветя са изключително нежен и стилен избор.

Бяла чанта с цветя К12

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *